Personal Training

PERSONAL TRAINING

Wil jij gericht werken aan het realiseren van jouw sportdoel? En wil jij daarbij professionele begeleiding krijgen van een gecertificeerde trainer? Dan is personal training iets voor jou!

Met personal training werk je gedurende een langere periode samen met de trainer aan het realiseren van jouw doen. Bij iedereen is dat doel anders. Wellicht wil jij meer spierkracht opbouwen of ben je aan het revalideren van een blessure. Ook is het verliezen van gewicht vaak een reden voor mensen om aan de slag te gaan met een personal trainer.  Voorafgaand aan de eerste training worden de concrete doelstellingen opgesteld. Naast het sporten krijg je ook begeleiding in het (veranderen van je)
levensstijl en voeding. De personal trainer is tussendoor ook altijd te bereiken voor jouw vragen.

Een personal training sessie duurt normaliter een uur, maar men kan er ook voor kiezen om een halfuur of drie kwartier te sporten. Vooraf plan je de trainingsmomenten in met de trainer waarop je aan de slag wil gaan. Wanneer je toch verhinderd bent kan de afspraak natuurlijk altijd nog gewijzigd worden.

Bij Pro-Fit Sports is het mogelijk om personal training in de frisse buitenlucht af te werken, of binnen in de daarvoor bestemde trainingsruimte. De keuze is volledig aan jou.

Wil jij graag samen met iemand anders trainen onder begeleiding van een instructeur? Dan is small-group training uitermate geschikt hiervoor. Ook bij Small Group training staan jouw persoonlijke doelstellingen centraal. In tegenstelling tot personal training ben jij niet de enige sporter maar ben je actief met iemand anders aan jouw zijde. Zo sport je onder begeleiding van een personal trainer samen met een bekende of meerdere bekenden. Door te sporten met mensen om je heen kan je net dat beetje extra inspanning leveren. Tevens deel je de kosten met de andere groepsleden. Een win-win
situatie dus!

Ook een small-group trainingssessie duurt 60 minuten maar net als bij personal training kan de tijdsduur hierin worden aangepast. De training wordt volledig afgestemd op jullie doelstellingen!

Wil jij eens vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden die er voor jou zijn? Of wil je een gratis en vrijblijvende trainingssessie inplannen? Neem dan contact met ons op en plan een gratis intakegesprek in.