Bedrijfsbootcamp

BEDRIJFSBOOTCAMP

Steeds meer werkgevers willen investeren in de gezondheid en vitaliteit van de werknemers. Een geweldige en effectieve manier om hieraan bij te dragen is Bedrijfsbootcamp. Dit draagt naast het bevorderen van de gezondheid ook bij aan het reduceren van ziekteverzuim, een positieve werksfeer, teambuilding en een prettig gevoel tussen werkgever en werknemer.

Pro-Fit Sports is gespecialiseerd in het verzorgen van wekelijkse bedrijfstrainingen op de vaste werklocatie. Dit houdt het laagdrempelig omdat er geen extra reistijd bij komt kijken.

Wij zijn bij verschillende bedrijven op wekelijkse basis actief. Werkgevers geven bij ons aan dat zij het belang van dergelijke sportieve teamactiviteiten inzien. Collega's zijn op een andere wijze met elkaar in contact en bezig. Het gevoel van saamhorigheid neemt toe. In een gezellige setting wordt er kei-hard gewerkt onder professionele begeleiding!

Bent u als bedrijf ook nieuwgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op via info@profitsports.nl of telefonisch via 06-45380372.