Bootcamp

BOOTCAMP

Ben jij een buitensporter en vind je het leuk om dit te doen onder professionele begeleiding van een instructeur? Dan is bootcamp echt iets voor jou! Bootcamp trainingen bestaan uit oefeningen om (spier)kracht, conditie en uithoudingsvermogen te verbeteren. Een bootcamp training duurt een uur en de oefeningen en inhoud van de les variëren wekelijks.

Tijdens een bootcamp training werk je verschillende oefeningen af die je in een circuit vorm afwerkt. Meestal zijn dit 6 á 7 oefeningen. Er worden drie rondes gedaan waarin je iedere oefening één minuut uitvoert. Ook is er altijd een ronde waarin er gezamenlijk verschillende buikspieroefeningen worden gedaan. Uiteraard start de bootcamp met een warming-up en wordt deze geëindigd met een cooling-down. Naast het gebruik van je eigen lichaamsgewicht worden ook materialen als
kettlebells, elastieken, dumbells, touwen, speedladders en corebags gebruikt.

Uiteraard houdt de instructeur rekening met eventuele blessures of beperkingen. Je kunt dit uiteraard altijd aangeven. Wanneer je een oefening wegens fysiek ongemak niet kunt uitvoeren, kan de instructeur altijd een andere oefeningen voor je bedenken.

De bootcamp trainingen bij Pro-Fit Sports vinden altijd plaats in de buitenlucht. Het adres van deze locatie is Warmoesland te Leiderdorp.

De bootcamp van Pro-Fit Sports wordt iedere woensdagavond gegeven tussen 19.30 uur en 20.30 uur.

Wil jij meer informatie of een bootcamp training gratis en verblijvend uitproberen? Meld je dan aan voor een gratis proefles.