Leiderdorpse Ondernemersprijs 2023

In januari 2023 behoorde Pro-Fit Sports tot de laatste vijf bedrijven die kans maakten op de Leiderdorpse Ondernemersprijs 2023. Deze verkiezing, georganiseerd door de Leiderdorpse Ondernemersvereniging, wordt iedere twee jaar gehouden.

De nominaties zijn tot stand gekomen door inwoners en bedrijven uit Leiderdorp, die voordrachten hebben gedaan. Pro-Fit Sports maakte kans op de publieksprijs, waarvoor mensen online konden stemmen, en op de juryprijs.

Pro-Fit Sports kreeg voorafgaand aan de verkiezing bezoek van twee juryleden; wethouder Herman Romeijn en Piet den Elzen, die in 2020 de verkiezing in Leiderdorp won met zijn onderneming Den Elzen Schoenen.

De Leiderdorpse Ondernemersprijs 2023 is op donderdag 26 januari uitgereikt tijdens een anderhalf uur durende liveshow, vanaf het gemeentehuis in Leiderdorp. De uitzending was ook live te zien op televisie bij Unity.

Helaas is Pro-Fit Sports niet in de prijzen gevallen, maar het was een mooie avond en een enorme eer om genomineerd te zijn.

Bekijk hieronder naar de uitzending van de Leiderdorpse Ondernemersprijs 2023, met daarin ook het interview van Kevin en Jeroen waarin zij meer vertellen over de activiteiten van Pro-Fit Sports, vanaf 16.15 minuut.

https://youtu.be/4M9o0FsX8JA