Onze partners

FitProWear is een (sport)kledingmerk dat bekend staat om de kwalitatieve en kleurrijke kleding. Van sportleggings tot hoodies en van sporthemden tot trainingspakken. Alles is bij ons verkrijgbaar, want OUR FIT FEELS PRO! Profiteer direct van 15% korting middels kortingscode profitsports15
www.fitprowear.nl/

Shirtprintservice.nl is onderdeel van RPX Online B.V. en de oprichters hebben in de jaren 90 al een passie ontwikkeld voor het vormgeven en produceren van shirts. Met de printtechnieken en de mogelijkheden die het internet biedt, is het team de uitdaging aangegaan om in heel Nederland de aanbieder van jouw keuze te worden.
Bij de opleidingen van Hogeschool Rotterdam voelt iedereen zich welkom en hoort iedereen erbij. Studenten en docenten kennen elkaar en weten elkaar te vinden. De docenten doen er alles aan om je te begeleiden bij je studie op een manier die bij jou past. Dit vraagt van jou betrokkenheid en een actieve inzet. Samen maken we het onderwijs.
www.hogeschoolrotterdam.nl/

Natuurlijk wilt u zelf bepalen hoe uw leven eruit ziet, ook wanneer u ouder wordt. Bij ActiVite begrijpen we dat. We doen er alles aan om te ontdekken waar u zich prettig bij voelt en passen onze hulp daarop aan. Zo leeft u uw eigen leven, ondersteund door de zorg of begeleiding van ActiVite op de momenten dat het nodig is.

Iedereen doet mee in de samenleving. Ook in Leiderdorp. Daarom helpen we iedereen die dat beetje extra hulp kan gebruiken. Van jong tot oud, met of zonder beperking. Dat doen we op een praktische manier, gericht op de persoon en georganiseerd in de wijk. Ook ondersteunen we Leiderdorpers die zich willen inzetten voor hun buurt. Omdat iedereen meetelt in Leiderdorp.
http://www.incluzioleiderdorp.nl/


Sportverenigingen, scholen, organisaties en particulieren voelen zich thuis bij Sportfondsen Leiderdorp. In het subtropisch zwembad, de sporthallen, gymzalen en horecagelegenheden vinden tal van activiteiten plaats.

Sportfondsen Sportservicepunt is onderdeel van Sportfondsen Leiderdorp en biedt directe ondersteuning in sport- en beweegactiviteiten. Continu ontwikkelen ze projecten, diensten en stimuleringsmogelijkheden binnen en buiten de dorpsgrenzen van Leiderdorp en Zoeterwoude.
https://www.sportleiderdorp.nl/

 

De Gemiva-SVG Groep is er voor mensen met een handicap, chronische ziekte of een andere beperking. We ondersteunen iedereen die op eigen kracht (nog) niet zelfstandig kan meedoen in de samenleving. We gebruiken onze expertise zodat cliënten zich in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Dit kan in hun eigen woon- of werkomgeving, op school of op een van onze locaties.
www.gemiva-svg.nl/

De Haardstee begeleidt mensen met een verstandelijke en/of psychiatrische beperking bij wonen, werken en vrije tijd. Dit doen wij op onze woonlocaties, met dagbesteding of bij mensen thuis. Onze begeleiding kenmerkt zich door betrokkenheid, een open houding, een praktische aanpak en aandacht voor ontwikkeling. Wij zijn er voor mensen van 18 jaar en ouder.
www.dehaardstee.nl/