Onze partners


Bij de opleidingen van Hogeschool Rotterdam voelt iedereen zich welkom en hoort iedereen erbij. Studenten en docenten kennen elkaar en weten elkaar te vinden. De docenten doen er alles aan om je te begeleiden bij je studie op een manier die bij jou past. Dit vraagt van jou betrokkenheid en een actieve inzet. Samen maken we het onderwijs.
Persoonlijk, betrokken en sfeervol. Ondernemend en inventief. Groot(s) en tegelijkertijd kleinschalig. Dat is waar Hogeschool Inholland Haarlem voor staat. Hier heb je nauw contact met je docenten en medestudenten. Zo vind je snel je draai in je (nieuwe) leven als student, en in de stad.

Tijdens de opleiding Sport en Bewegen leer je alles over sporten en coachend leidinggeven. Hier leer je alles over de voorbereiding en uitvoering van verschillende sportactiviteiten en hoe je anderen hierbij begeleidt.
___________________________________________________________________

Natuurlijk wilt u zelf bepalen hoe uw leven eruit ziet, ook wanneer u ouder wordt. Bij ActiVite begrijpen we dat. We doen er alles aan om te ontdekken waar u zich prettig bij voelt en passen onze hulp daarop aan. Zo leeft u uw eigen leven, ondersteund door de zorg of begeleiding van ActiVite op de momenten dat het nodig is.
 

Sportverenigingen, scholen, organisaties en particulieren voelen zich thuis bij Sportfondsen Leiderdorp. In het subtropisch zwembad, de sporthallen, gymzalen en horecagelegenheden vinden tal van activiteiten plaats.
Sportfondsen Sportservicepunt is onderdeel van Sportfondsen Leiderdorp en biedt directe ondersteuning in sport- en beweegactiviteiten. Continu ontwikkelen ze projecten, diensten en stimuleringsmogelijkheden binnen en buiten de dorpsgrenzen van Leiderdorp en Zoeterwoude.
https://www.sportleiderdorp.nl/
___________________________________________________________________
 
De Gemiva-SVG Groep is er voor mensen met een handicap, chronische ziekte of een andere beperking. We ondersteunen iedereen die op eigen kracht (nog) niet zelfstandig kan meedoen in de samenleving. We gebruiken onze expertise zodat cliënten zich in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Dit kan in hun eigen woon- of werkomgeving, op school of op een van onze locaties.
www.gemiva-svg.nl/
___________________________________________________________________

De Haardstee begeleidt mensen met een verstandelijke en/of psychiatrische beperking bij wonen, werken en vrije tijd. Dit doen wij op onze woonlocaties, met dagbesteding of bij mensen thuis. Onze begeleiding kenmerkt zich door betrokkenheid, een open houding, een praktische aanpak en aandacht voor ontwikkeling. Wij zijn er voor mensen van 18 jaar en ouder.
www.dehaardstee.nl/
___________________________________________________________________

Praktijkcollege Het Metrum is een speciale school, waar leren door doen centraal staat. Het Metrum leidt toe naar arbeid, dagbesteding en een enkele keer naar vervolgonderwijs.
www.praktijkcollegehetmetrum.nl
___________________________________________________________________

Iedereen doet mee in de samenleving. Ook in Leiderdorp. Daarom helpen we iedereen die dat beetje extra hulp kan gebruiken. Van jong tot oud, met of zonder beperking. Dat doen we op een praktische manier, gericht op de persoon en georganiseerd in de wijk. Ook ondersteunen we Leiderdorpers die zich willen inzetten voor hun buurt. Omdat iedereen meetelt in Leiderdorp.
http://www.incluzioleiderdorp.nl/

_________________________________________________________________
Incluzio Leiden bouwt mee aan een samenleving waarin iedereen meetelt en van betekenis is. Samen met inwoners en partners maken we van elke buurt een betere buurt. Wij geloven in de kracht van inwoners. Dat is waar wij voor staan!
http://www.incluzioleiden.nl/

___________________________________________________________________


Zorg en Zekerheid is een regionale zorgverzekeraar die zich sterk maakt voor de beste, betaalbare zorg.
https://www.zorgenzekerheid.nl/

___________________________________________________________________

Of het nu gaat om het regelen van zorg, het betalen van zorg of een gezond leven. Zilveren Kruis zet zich elke dag in voor de gezondheid van haar klanten. Door te helpen bij het vinden en regelen van zorg, die het best passend is voor de klant. Maar ook door iedereen te motiveren met kleine stappen te werken aan gezondheid.

https://www.zilverenkruis.nl/consumenten