Over Pro-Fit Sports

Pro-Fit Sports is een sportbedrijf in de breedste zin van het woord. Naast bootcamp, personal training en small-group training verzorgt Pro-Fit Sports sinds 2019 het programma Meer Bewegen Voor Ouderen in Leiderdorp. Dit sport- en beweegprogramma is bedoeld voor senioren die op wekelijkse basis in groepsverband willen sporten, in een gezellige omgeving en onder professionele begeleiding. Tijdens deze vaste, wekelijkse lessen trainen wij met de deelnemers hun stabiliteit, flexibiliteit, kracht- en uithoudingsvermogen.

Pro-Fit Sports zet zich ook in voor mensen met een beperking; zowel aangeboren als niet aangeboren. Bij verschillende zorginstellingen verzorgt Pro-Fit Sports op vaste, wekelijkse basis sportlessen op locatie. De deelnemende bewoners kunnen dan in hun vertrouwde omgeving deelnemen aan sportieve activiteiten. Hierbij staat plezier centraal en wordt er niet gekeken naar onmogelijkheden, maar naar mogelijkheden. Sporten is immers voor iedereen mogelijk!

Bij sporten behoort uiteraard ook sportkleding. Omdat sportkleding er vaak somber en donker uitziet heeft Pro-Fit Sports een eigen (sport)kledinglijn opgezet onder de naam FitProWear. Dit merk biedt vrolijke en kleurrijke sportkleding aan. Sporten is leuk en daar hoort kleurrijke kleding bij.

 

CONTACTGEGEVENS

Post- en bezoekadres:
Splinterlaan 152
2352SM  Leiderdorp
info@profitsports.nl
06-24155467 / 06-45380372