Personal Training

Personal Training

Bij Pro-Fit Sports ben je op het juiste adres voor Personal Training want motiveren, coachen en persoonlijke touch is onze passie.

Samen met jouw Personal Trainer bepaal je bij de intake jouw persoonlijke doelstelling om deze binnen een afgesproken tijdsbestek te behalen. Bij deze intake zullen wij ook jouw dagelijkse voedingsinname bespreken en een fysieke meting uitvoeren. Ook wordt er aandacht geschonken aan jouw medische conditie met daar aan gerelateerde wensen en beperkingen. Op basis van deze gegevens stelt de trainer een plan op en is het tijd om aan de slag te gaan.

 

Nu is er geen weg meer terug, jouw leven zal voor goed positief veranderen.

Doe een gratis intake

Of heb je een vraag, bel 06-24155467

Vind je Personal Training een stapje te ver, maar weet je van jezelf dat je wat meer persoonlijke aandacht nodig hebt? Bekijk dan eens de mogelijkheden van Small Group Training.

Small group training

Wat kunnen wij voor je doen

Door voldoende beweging en het eten van de juiste voedingsmiddelen kun je er voor zorgen dat je lekker in je vel zit. Maar wat is nou voldoende bewegen (en verantwoord) en wat zijn de juiste voedingsmiddelen? Om hier achter te komen en om jou vitaler te laten voelen ben je bij ons op het juiste adres, Pro-Fit helpt je graag!

Contact
Pro-Fit Sports
Vlechtbaan 77
2352 DN Leiderdorp
Bel gerust op: 06-24155467
Stuur een email naar: info@profitsports.nl
Social

Volg Pro-Fit Sports op Facebook, Instagram en Youtube

Facebook Sportcoach Profitsports

Instagram Sportcoach  Profitsport

Youtube Sportcoach  Profitsport