Bedrijfsbootcamp

Bootcamp voor bedrijven

Bedrijfsbootcamp is sinds een aantal jaar een onmisbaar concept geworden en je ziet dat steeds meer bedrijven investeren in sportvoorzieningen voor hun werknemers. De resultaten van bedrijfsbootcamp zijn op lange termijn duidelijk te merken. Het team is fitter, ziekteverzuim daalt en de onderlinge samenwerking tussen collega’s wordt aanzienlijk verbeterd.

 

Wij hebben de afgelopen jaren veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van Bedrijfsbootcamp. Door te investeren in materialen zoals battle-ropes, kettlebells- en afgedankte militaire voorzieningen kunnen wij een uitgebreide training geven op locatie. Hierbij kunt u denken aan een parkeer-terrein, een park in de buurt of misschien wel een fabriekshal! De training kan prima voor of na werktijd worden gegeven.

 

Tijdens een (bedrijfs)bootcamp training kunnen tot wel 50 mensen tegelijk trainen. Door met grote groepen te trainen blijven de kosten relatief laag, zonder dat de kwaliteit van de training daardoor onder druk komt te staan. Bij het aanbieden van bedrijfsbootcamp aan grote bedrijven werken wij met meerdere instructeurs om de kwaliteit van de trainingen te kunnen waarborgen en blessures te voorkomen. Alle instructeurs zijn ervaren en gecertificeerd.

 

Wij verzorgen bedrijfsbootcamps in Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht.

Bedrijfs bootcamp

Meer informatie bel 06-24155467

Contact/offerte over Bedrijfsbootcamps
Bootcamp en hardlooptraining

Voordelen op een rijtje!
*Minder ziekteverzuim
*Kan voor en na werktijd worden gegeven
*Meer energie in het team
*Cohesie tussen collega’s
*Teambuilding
*Fit en gezond team


Wat kunnen wij voor je doen

Door voldoende beweging en het eten van de juiste voedingsmiddelen kun je er voor zorgen dat je lekker in je vel zit. Maar wat is nou voldoende bewegen (en verantwoord) en wat zijn de juiste voedingsmiddelen? Om hier achter te komen en om jou vitaler te laten voelen ben je bij ons op het juiste adres, Pro-Fit helpt je graag!

Contact
Pro-Fit Sports
Vlechtbaan 77
2352 DN Leiderdorp
Bel gerust op: 06-24155467
Stuur een email naar: info@profitsports.nl
Social

Volg Pro-Fit Sports op Facebook, Instagram en Youtube

Facebook Sportcoach Profitsports

Instagram Sportcoach  Profitsport

Youtube Sportcoach  Profitsport